Amazing Duos

Moneybrother och Howlin’ Pelle på plats när Vice tillsammans med Nokia står värd för årets musikevent på Färgfabriken.

Missa inte Amazing Duos lördagen den 24 mars på Färgfabriken i Stockholm! VICE tillsammans med Nokia kommer stå för ett unikt musikevent där du får möjlighet att uppleva världsartister som uppträder tillsammans på scenen i duos som aldrig tidigare gjorts.

Med en line-up bestående av Niki & the Dove, Rye Rye, Covox & Hemmendorff och Shy Child samt flera än så länge hemliga artister så kommer denna kväll att bli minnesvärd på många sätt, och ännu bättre…biljetterna är helt gratis! Det är först till kvarn som gäller så se till att hålla koll här när biljetterna släpps.

Förutom ovan nämnda artister så kommer även en rad kända namn att spela musik under kvällen, vad sägs om exempelvis om den fantastiska kombinationen av Howling Pelle tillsammans med Moneybrother, Rollerboys, Covox, VICE DJ’s, samt ytterligare hemliga DJ duos.. Kvällen kommer bli Amazing helt enkelt.

Har du en Nokia Lumia kan du redan nu peppa för festen med att lyssna till bra mixar av andra Amazing Duos som nu lagts till som ny mix i mixradio.

För att ha en bra chans att få tag på biljetter till detta stora musikevent är det alltså viktigt att hålla koll under veckan då uppdateringar kommer allt eftersom mer spännande nyheter släpps inför festen.

Vi syns på Färgfabriken på lördag!

Lina Jelbring
Marknadschef, Nokia Sverige
  • McCallahan

    jag är gråtfärdig och har legat med svett och hög puls.. om en månad kommer jag köpa en ny gps, ny kamera, ny liten tv med 4tums skärm ny filmkamera(1080) delar man priset på dom fyra prylarna hamnar vi på … 1400kr styck!! kan man köpa en 1080filmkamera som använder 41megapixlar till hjälp i filmningen för 1400kr? det här är helt skadat bra och jag kommer inte kunna somna ikväll… man behöver inte ens ha ett simkort i  för dom 4 funktioner jag är ute efter!! för gpsen använder nokias egna sateliter… den kommer inte kosta mig ett dugg att använda… alla ni som har Iphone och gallaxy s2 kan ju ha kvar era apparater som mobiler att prata i, men köp en 808 att ha kul med… så farligt är det väl inte att gå omkring med 2″mobiler” i fickan?.. jag kanske köper ett kontantkort och sätter i luren.. fyller på med en hundring vartannat år ifall nått skulle hända i skogen när jag dokumenterar att sommaren är på väg med min nokia 808 tack för ni lyssna itmackan@hotmail.com

Fler inlägg

Senaste Populära
02 Mar 2015Lumia 640 XL – jobb ... - Idag lanserades det senaste tillskottet till ...
02 Mar 2015Lumia 640: Mest mobi... - Idag lanserar Microsoft den helt nya Lumia 64...
27 Feb 2015Följ Microsoft Devic... - Nästa vecka samlas en stor del av mobilvärlde...
13 Feb 2015En hälsning från Cor... - Hej, Det är jag som är Cortana. Som du kanske...
Visar sida 1 av 83