Nya partnerskap som ger en mängd nya appar och spel till Nokia Lumia

Idag finns det redan cirka 80.000 appar i Windows Phone Marketplace att ladda ned till din Nokia Lumia. På CTIA Wireless 2012 annonserades en rad starka partnerskap som framförallt innebär en mängd spännande och exklusiva appar för Nokia Lumia.

För er sportintresserade kommer fantastiska appar som PGA Tour; som ger dig som är golf-intresserad en riktigt bra live-upplevelse, en upplevelse som är exklusiv för dig med en Nokia Lumia de första 12 månaderna efter att appen finns tillgänglig, vilket den kommer att vara från och med i slutet på 2012. ESPN-appen, som är exklusiv för Nokia Lumia fram till maj 2013, visar resultat i live Tiles, och du följer smidigt viktiga sportevenemang som OS 2012, NASCAR, eller tennis. I höst kommer även ESPN Fantasy Football-appen, som även den kommer släppas exklusivt till Nokia Lumia.

Om du är mer intresserad av spel så kan även du se fram emot en rad spännande nyheter till Nokia Lumia. Angry Birds Space är den första i raden av spel som Rovio kommer att släppa. Nokia och Rovio kommer även tillsammans att utveckla spännande, exklusiva lanseringar till Nokia Lumia. På spelfronten har vi även titlar från EA Interactive att se fram emot. Spel som kommer att släppas till Windows Phone är bland andra FIFA, Madden, NBA Jam, Tiger Woods och Mirror’s Edge.

Ett annat partnerskap som kommer bidra med spännande och nyttigt innehåll till er med Nokia Lumia är en ny Groupon-app som kommer göra det möjligt för dig att ta del av bra erbjudanden genom augmented reality-teknik, vilket innebär att du ser erbjudanden i din närhet, i realtid via kameraskärmen! Denna app kommer att vara exklusiv för Nokia Lumia 6 månader efter lansering, vilket kommer att ske i sommar.

Detta är bara en del av de härliga nyheterna vi kommer kunna ta del av inom kort. Vi kommer även bland annat att se en PayPal-app till Windows Phone, exklusiva tjänster från Tripdots, samt en rad underhållning- och nyhetsappar. Läs mer om de dessa nya partnerskap och de kommande apparna på Nokia Conversations.

William Milisic
Services Sales, Nokia Scandinavia

Fler inlägg

Senaste Populära
02 Mar 2015Lumia 640 XL – jobb ... - Idag lanserades det senaste tillskottet till ...
02 Mar 2015Lumia 640: Mest mobi... - Idag lanserar Microsoft den helt nya Lumia 64...
27 Feb 2015Följ Microsoft Devic... - Nästa vecka samlas en stor del av mobilvärlde...
13 Feb 2015En hälsning från Cor... - Hej, Det är jag som är Cortana. Som du kanske...
Visar sida 1 av 83