Så här uppdaterar du till Nokia Belle!

Äntligen är Nokia Belle här!

Nu kan du som har en smartphone med Symbian uppgradera din telefon med Nokia Belle. Uppdateringen innebär ett nytt gränssnitt, förbättrad användarupplevelse och förstärkningar när det kommer till prestandan.

Nokia Belle finns tillgänglig för dig som har en Nokia N8, Nokia E7, Nokia E6, Nokia X7, Nokia C6-01, Nokia C7, eller en Nokia Oro. Med Nokia Belle kan du göra din telefon mer personlig. Du kan ha upp till sex stycken hemskärmar som alla är lätta att utforma precis som du vill ha dem, och att du lätt kommer åt det innehåll som du använder mest. Nokia Belle ger dig även snygga och användbara ”live widgets”, så du smidigt håller dig uppdaterad genom startskärmen.

Då Nokia Belle är en stor uppdatering behöver du genomföra den med hjälp av din dator. Följ de enkla stegen nedan så har du snart installerat Belle på din Nokiamobil.

Till att börja med, försäkra dig om att du har den senaste versionen av Nokia Suite installerad på din dator. Koppla sedan in telefonen till datorn med USB-kabeln. Välj sedan att uppdatera till senaste versionen genom Nokia Suite. Följ instruktionerna på datorn, och ange telefonens pin-kod om så behövs. Programmet säger till när installationen är klar, och du är nu redo att använda alla nya funktioner din telefon har fått.

För en mer detaljerad guide om hur du uppdaterar din telefon, kika på den här steg-för-steg-guiden.

Läs mer om Nokia Belle här.

Oskar Södergren
Communications Manager, Nokia Scandinavia
 • Andreas

  Tackar. Verkar riktigt schysst. En lång väntan är över.

 • Kalas_kalle

  Tycker den är förvirrande. Knappar är flyttade så att det blir ologiskt mot tidigare. Kan inte hitta en rss läsare att lägga som widgets och ha flera på en och samma startsida. Runkeeper funkar inte längre med Nokia. Trist. 

 • Malin K

  Gillar det mesta, men min runkeeper. det bästa hjälpmedlet jag någonsin haft. Saknar det verkligen

 • linda

  Sämst!! Går inte att uppdatera till nokia belle om man har mac. Någon som har några andra tips??

Fler inlägg

Senaste Populära
13 Feb 2015En hälsning från Cor... - Hej, Det är jag som är Cortana. Som du kanske...
20 Jan 2015Nu landar Microsoft ... - 20 januari 2015 — Microsoft meddelar att den ...
14 Jan 2015Microsoft presentera... - Microsofts nyaste medlemmar av Lumia-familjen...
11 Nov 2014Microsoft Lumia 535 ... - 11 november 2014 — Microsoft offentliggör ida...
Visar sida 1 av 82