Säljstart i Sverige för Nokia Lumia 610

Från och med den 24 maj finns nya Nokia Lumia 610 i svenska butiker. Nokia Lumia 610 är det senaste tillskottet i Lumia-familjen, och är en riktigt prisvärd smartphone. Precis som de tidigare modellerna i serien så har Nokia Lumia 610 operativsystemet Windows Phone från Microsoft.

Med PeopleHub är det enkelt att kommunicera med vänner och bekanta genom direkt access till email, Facebook, LinkedIn, Twitter, såväl som telefonnummer. Integrerat på ett och samma ställe. Nokia Lumia 610 har även internetdelning och ”flip-to-silence” funktion, tjänster som kommer att göras tillgängliga i alla Lumia-smartphones. Surfar gör du snabbt med Internet Explorer, och du når dina spel via Xbox Live.

Nokia Lumia 610 är också en utomordentligt bra smartphone för studenter som kommer uppskatta den inbyggda Microsoft Office-appen. Word mobile, PowerPoint mobile, Excel mobile används för att hantera dokument, OneNote mobile för att ta anteckningar, följa upp idéer, spara bilder och röst-memos. Allt för att göra arbete på språng så mycket enklare. Med SkyDrive kan filer och anteckningar synkas, och kan öppnas och hanteras både från Pc:n och mobilen. Telefonen passar perfekt för dig som är ute efter en äkta smartphone-upplevelse till ett riktigt bra pris.

Nokia Lumia 610 kommer att finnas tillgänglig i svart, cyan, magenta eller vitt, och beräknas kosta cirka 2000 kr, före skatter och eventuella subventioner.

Läs mer om Nokia Lumia 610

Fler bilder på Nokia Lumia 610

Klas Ström
Head of Portfolio, Nordic

Fler inlägg

Senaste Populära
02 Mar 2015Lumia 640 XL – jobb ... - Idag lanserades det senaste tillskottet till ...
02 Mar 2015Lumia 640: Mest mobi... - Idag lanserar Microsoft den helt nya Lumia 64...
27 Feb 2015Följ Microsoft Devic... - Nästa vecka samlas en stor del av mobilvärlde...
13 Feb 2015En hälsning från Cor... - Hej, Det är jag som är Cortana. Som du kanske...
Visar sida 1 av 83