Starkt förtroende för Nokia i Sverige

Vi är glada och stolta att svenska konsumenter för andra året i rad har utsett Nokia till det Mest betrodda varumärket i Sverige i kategorin Mobiltelefoner!

ETB, European Trusted Brands, genomförs av Reader’s Digest i Sverige sedan 2008. ETB är en av Europas bredaste konsumentundersökningar där över 26 000 konsumenter i 15 länder har deltagit i årets undersökning. Den svenska läsarundersökningen bestående av 1050 intervjuer, genomfördes i september 2011.

Resultaten är erkänt betydelsefulla då svarsalternativen i denna undersökning är öppna, deltagarna har möjligheten att välja helt fritt vilket varumärke de känner förtroende för, utan att välja från en lista.

Genomgående starkt förtroende för Nokia runt om i Europa

Nokia tar även hem förstaplatsen som det mest betrodda varumärket inom mobiltelefoner i 14 av de 15 länder där undersökningen genomfördes. Detta gäller både 2011 och 2012, ett resultat som är mycket utmärkande om man även ser till andra kategorier av tjänster och produkter som ingår i undersökningen.

Läs mer om undersökningen här

 

Oskar Södergren
Communications Manager, Nokia Scandinavia
  • http://twitter.com/iloabn InLackOfABetterName

    Och detta efter att nokia ändå varit ganska frånvarande ett tag!
    Ni förtjänar helt klart utmärkelsen och nästa år blir det nog 15 av 15! :D

  • Peaky

    Allt är väldigt gediget med Nokia. Inte så intresserad den enorma mängd av appar och liknande som finns till övriga system. Ser mer till funktion var jag i min E7:a kan läsa minneskort (från kassaregister) ladda över till datorn och bearbeta. Använder även två E71:or. Sonen har givetvis:)) iPhone 4. Ser för mig i den ett klart begränsat användningsområde. Slutet system. Vidare är Nokia:s support och programuppdateringar suveräna och mobilerna är kvalitetsmässigt nr.1

Fler inlägg

Senaste Populära
02 Mar 2015Lumia 640 XL – jobb ... - Idag lanserades det senaste tillskottet till ...
02 Mar 2015Lumia 640: Mest mobi... - Idag lanserar Microsoft den helt nya Lumia 64...
27 Feb 2015Följ Microsoft Devic... - Nästa vecka samlas en stor del av mobilvärlde...
13 Feb 2015En hälsning från Cor... - Hej, Det är jag som är Cortana. Som du kanske...
Visar sida 1 av 83